Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 1 від січня 1937 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Миколи Матіїва-Мельника "У підкови крешуть коні", подається інформація про відкриття у 1936 музею історично-воєнних пам'яток у Львові, стаття щодо з'єднання УНР та ЗУНР 22.01.1919 у Києві, стаття Савченка Володимира "В 1917 українські вояки в російській армії не руйнували фронт", стаття "Сумерк Києво-Печерської Лаври", вірш Невестюка Ф. "Україна мене кличе", спогади Світа І. про український національний рух на далекому сході, спогади Домета Олянчича про культурно-освітню працю на Підляшші, Поліссі і Волині 1917, подаються "Воєнні усмішки", та рецензія Чорногора Богдана на оповідання Косача Ю. "Чарівна Україна", записи із щоденника Всеволода Петріва "Житомирська юнацька військова школа УНР у 1918". Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
січень 1937  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 бібліографія, Бутович М., вірш, Владивосток, Волинь, Житомир, журнал, ЗУНР, Києво-Печерська Лавра, Київ, Косач Ю, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Матіїв-Мельник Микола, Невестюк Ф., Олянчич Домет, Пасіка Петро, Петрів Всеволод, Підляшшя, Полісся, реклама, Савченко Володимир, Світ І., спогади, стаття, Триндик Федь, УГА, УНР, УСС, Чикаго, Чорногор Богдан, юнацька військова школа УНР 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1687 — січень 1937 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11675/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1937 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар