Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 9 від вересня 1936 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Невестюка Ф. "Інвалід", стаття Савкевича Петра "Події на Замарстинові 21.11.1918", стаття Ярослава Гриневича про стрілецький театр, інформація про відкриття у Раві-Руській пам'ятника полеглим героям у 1936, стаття Січинського В., "Данський посол про козацьку Україну і Московщину", стаття Евтимовича Вартоломія "Історія статуту польової служби в Українській армії", спогади члена УГА Гавриліва Г. "Від більшовиків до Петлюри" за 1920, оповідання Дудка Федіра про Анну Ярославну. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
вересень 1936  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Анна Ярославна, бібліографія, більшовики, Петлюра Симон, вірш, Гаврилів Г., Гриневич Ярослав, Гуда василь, Данія, Дудко Федір, Евтимович Вартоломій, журнал, Замарстинів, Збараж, Іванець Іван, Королюк Микола, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Пасіка Петро, Рава-Руська, реклама, Савкевич Петро, Січинський В., спогади, стаття, УГА, УСС 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
15.06.1711 — 1937 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11671/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1936 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар