Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 6 від червня 1936 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Невестюка Ф. "Вірте" та "Спомин", стаття про бої УГА за Белз, стаття Андрусяка Миколи про юнацьку школу армії УНР в Кам'янці, спогади Романюка Семена про військові дії УГА в 1919, записи із щоденника Всеволода Петріва "Житомирська юнацька військова школа УНР у 1918", спогади Байдака І. про військові дії УСС неподалік Винниці, стаття Коковського Франца про лікарню у Дзєдзіцах, оповідання Дудка Федіра про Анну Ярославну, записи із щоденника підхорунжого Марітчака Теодора, звернення до українців з приводу Зелених свят та подаються посмертні згадки Павла Лисого, Степана Маланчука, Олекси Мушія, Василя Семця. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
червень 1936  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Андрусяк Микола, Анна Ярославна, Байдак І., Белз, бібліографія, Винниця, вірш, Дзєдзіци, Дудко Федір, журнал, ЗОУНР, Кам'янка, Кантор Теодор, Коковський Франц, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Маланчук Степан, Марітчак Теодор, Мушій Олекса, Невестюк Ф., Павло Лисий, Пасіка Петро, реклама, Семець Василь, спогади, стаття, УГА, УКТОДІ, УНР, УСС, Шимків Григорій, юнацька військова школа УНР 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1882 — червень 1936 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11669/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1936 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар