Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 1 від січня 1936 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Невестюка Ф. "Бувало", спогади Лисака Степана про святий вечір УСС під Хировом, спогади Бобиляка Іллі про Третю Бережанську бригаду Другого Галицького корпусу УГА в 1920, частина біографії отамана Шашкевича Богуслава, спогади Порохівського Гната "Пам'ятна ніч у повстанському таборі", стаття Щуровського В. "Нарис санітарної служби УСС та Першої бригади УСС", вірш Курдидика Анатолія "Може краще", записи із щоденника підхорунжого Марітчака Теодора про перебування в Холмі, спогади Ганчарика Тимка про бої УСС на відрізку Ужока в 1914-1915 роках та йдеться про намір видання альбому із світлинами воїнів УГА. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
січень 1936  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Бережани, Берлін, бібліографія, Бобиляк Ілля, вірш, Галичина, Ганчарик Тимко, журнал, Іванець І., Курдидик Анатолій, Лисак Степан, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Марітчак Теодор, Невестюк Ф., Пасіка Петро, Порохівський Гнат, реклама, спогади, стаття, УГА, Ужок, УНР, УСС, Хирів, Холм, Шашкевич Богуслав, Щуроський В. 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1888 — січень 1936 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11664/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1936 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар