Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 12 від грудня 1935 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Ольжича О. "Піхотинець", подається стаття про українське мореплавство, стаття Яворівського Євгена "Чортківська офензива і відворот за Збруч у висвітленні Начальної команди", стаття Вислоцького Івана "16 місяців у рядах Київських Січових Стрільців у 1918-1919. Директорія", стаття Гайворонського М. " Перший оркестр УСС в 1915", стаття Шрамченка С. про український флот та міноносець "Завидний", спогади про польовий лазарет Галицької бригади УГА від 1918, стаття Карпинця Івана "Історія восьмої Галицької бригади. Перший відворот УГА" та подається посмертна згадка Дацківа Михайла. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
грудень 1935  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 бібліографія, Вислоцький Іван, вірш, Гайворонський М., Дацків Михайло, Директорія УНР, журнал, Збруч (річка), Карпинець Іван, Київ, Кременець, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, міноносець "Завидний", Ольжич О., оркестр, Пасіка Петро, реклама, спогади, стаття, УГА, УНР, УСС, флот, Чортків, Чортківська офензива, Шрамченко Святослав, Яворівський Євген 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1887 — 1936 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11663/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1935 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар