Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 10 від жовтеня 1935 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Пачовського Василя "Мати", стаття Горбового М. про альбом світлин УСС, стаття Січинського В. "Баталістика в українському граверстві", стаття Вислоцького Івана "16 місяців у рядах Київських Січових Стрільців у 1918-1919", стаття Чепиги Івана "Станіславів - столиця ЗУНР і УНР в 1918-1920", стаття про УГА "Артилерійський гудзик", стаття Пастущина В. "Український табір сиріт і старців в Святобожинцях 1917-1920", стаття із записів старшини УГА про боротьбу із більшовиками, стаття Карпинця Івана "Історія восьмої Галицької бригади" та подається посмертна згадка отця Кузьми Зеновія. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
жовтень 1935  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 бібліографія, Біла Церква, більшовики, Вислоцький Іван, вірш, Горбовий М., журнал, ЗОУНР, Карпинець Іван, Київ, Кузьма Зиновій, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Пасіка Петро, Пастущин В., Пачовський Василь, реклама, Святобожинці, Січинський В., спогади, Станіславів (місто), стаття, Стрий, Теребовлянщина, УГА, УНР, УСС, Чепига Іван, Ярич-Запільський 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1622 — 1936 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11661/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1935 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар