Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 9 від вересня 1935 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Курдидика А. "Осінь 1917", стаття з нагоди свята Маківки 04.08.1935, стаття Ярославина Сидіра "Як ми стали більшовиками" про діяльність УГА в 1920, уривок із спогадів Монкевича Бориса "Оборона Катеринослава", стаття про бібліотеку при Стендфордському університеті, стаття Пастущина В. "Український табір сиріт і старців в Святобожинцях 1917-1920", спогади Лисака Степана, стаття Коструби Теофіла "Іван Халдеєвич, воєвода князя Володимирка", стаття Вислоцького Івана "16 місяців у рядах Київських Січових Стрільців у 1918-1919", стаття Удовиченка О. "Козак Сергій Кравченко" та подаються посмертні згадки Тотоєскула Нестора та Володимира, Сітницького Миколи, Марківа Миколи. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
вересень 1935  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 бібліографія, більшовики, Вислоцький Іван, вірш, Дем'янчук П., журнал, Київ, Коструба Теофіл, Кравченко Сергій, Курдидик Анатолій, Лисак Степан, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Маківка (гора), Марків Микола, Микола, Монкевич Борис, Пасіка Петро, Пастущина В., реклама, Святобожинці, спогади, стаття, Тотоєскул Володимир, Тотоєскул Нестор, УГА, УСС, Халдеєвич Іван, Ярославин Сидір 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1125 — вересень 1935 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11660/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1935 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар