Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 6 від червня 1935 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Курдидика Ярослава "Вояцьке кохання", стаття Шраменка Святослава " Українські морські міністри і керуючі морським відомством в 1917-1921", стаття Гладкого Гриця "Січові стрільці", стаття Паліїва Дмитра про зимовий похід УГА в 1919, стаття Гайдучка С. про діяльність УГА в 1919, спогади члена УСС за 07.-21.10.1914, подається витяг інформації із "Альманаху УСС", стаття М. О. "Махно та його військо", стаття Карпинця Івана "Історія восьмої Галицької бригади". Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
червень 1935  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 "Альманах Українських Січових Стрільців", бібліографія, вірш, Гайдучок С., Гладкий Гриць, журнал, Карпинець Іван, Курдидик Ярослав, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Махно Нестор М. О., Мельник Юрко, Палієв Дмитро, Пасіка Петро, реклама, спогади, стаття, УГА, УСС, флот, Шраменко Святослав 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
07.10.1914 — червень 1935 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11658/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1935 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар