Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 10 від жовтеня 1934 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Лебединського Миколи "Ви рушили в похід", стаття Гірняка Никифора у пам'ять Івана Вербового, стаття сотника УСС Богдана Гнатевича "Вишкіл УСС", стаття Р. П. "Дещо з історії ІІІ. Групи "Глибока" VIII. Самбірської бригади", подається "Умова у справі поранених, полонених та інтернованих" від 01.02.1919, укладена Державним Секретаріатом ЗУНР та Польською Правлячою Комісією, стаття Іванця Йосифа "Найстарший концентраційний табір українських виселенців в Австрії в часі Першої світової війни", стаття М. Р. "Останній козацький похід за гетьманування Богдана Хмельницького (1656-1657)", стаття присвячена українським інвалідам Української Армії. Також, у журналі подається реклама, копії фото, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
жовтень 1934  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Австрія, бібліографія, Вербовий Іван, вірш, Вольфсберг, Гірняк Никифор, Гнатевич Богдан, група "Глибока", журнал, ЗУНР, Іванець Йосиф, концентраційний табір, Лебединський Микола, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, М. Р., Пасіка Петро, Польща, Р. П., реклама, Самбір (місто), спогади, стаття, УГА, УКТОД, УСС, Хмельницький Богдан 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1656 — жовтень 1934 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11649/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1934 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар