Beta version 0.1

Biuletyn Informacyjny Ziemi Czerwieńskiej Nr. 6 (35) z 21.02.1943

Зміст документа: 
Газета "Бюлетень інформаційний" № 6 (35) від 21.02.1943 року. У газеті йдеться про виголошення промови до поляків Гансом Франком, подається інформація про диверсійну акцію поляків на Любешівщині, подаються обов'язки солдата АК, подаються відомості про поразки німців на східному фронті, йдеться про потребу індивідуальної мобілізації поляків для остаточної боротьби за незалежність, критикується расова теорія Розенберга та подаються відомості про організацію промислової праці Сталіном, подається огляд міжнародних та військових подій та подається інформація що до стану справ у Львові. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
TLDW 
Дата створення:
21.02.1943  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 АК, газета "Бюлетень інформаційний", "Газета Львівська", Генерльне Губернаторство, Гітлер, Львів, Любешівщина, Розенберг Альфред, Рузвельт, Сталін Йосиф, Франк Ганс 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  переіодичні видання 
Мова документа:
  Польська; 
Крайні дати:
31.12.1942 — 21.02.1943 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11464/
Архіви та колекції:
 АЦДВРФ. 13.T.3
Розділи:
 7.1.3. Преса ІІ РП
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар