Beta version 0.1

Доповідна записка УКДБ по Львівській області до Львівського обкому КПУ від 05.09.1989 р. "Об обстановке в “Народном движении Украины”"

Зміст документа: 
Інформація про діяльність Народного руху України за перебудову, створення нових формувань та плани провести Установчий з`їзд у Києві 8-10 вересня 1989 р.; доповідається про заходи УКДБ з метою недопущення перетворення його на масовий рух 
Автори:
 Малик С. І.  
Організація-видавник:
УКДБ 
Дата створення:
05.09.1989  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 вибори, демократизація, Київ, КПУ, Львів, Народний рух України за перебудову, Сокульський І., СокульськийІ., УКДБ, Українська гельсінська спілка, установчий з’їзд, установчий з’їзд,  
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
17.08.1989 — 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11266/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 71.Спр. 833.0
Розділи:
 Збірка документів до історії Народного Руху, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар