Beta version 0.1

Інформаційне повідомлення про КДБ УРСР до ЦК КПУ від 27.06.1988 р. "О состоявшемся в Полтаве "митинге" та "О срыве государственного флага УССР"

Зміст документа: 
Інформація про організований у Полтаві 26 червня 1988 року мітинг з питань порушення демократії і гласності на виборах делегатів ХІХ партконференції, також є повідомлення про зняття державного прапору у м.Гребєнка місцевим жителем Чирвою А.В. 
Автори:
 Євтушенко В.  
Організація-видавник:
КДБ 
Дата створення:
27.06.1988  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 КДБ, Келим А.І., Келим А.І., мітинг, Полтава, Полтавська область, прапор, УРСР, ХІХ партконференція, ХІХ партконференція, ЦК КПУ, ЦККПУ,  
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
30-ті — 27.06.1988 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11229/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 16.Пор. 5.0
Розділи:
 Збірка документів до історії Народного Руху, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар