Beta version 0.1

Інформаційне повідомлення КДБ УРСР до ЦК КПУ від 22.12.1987 р. "О локализации антиобщественной деятельности Черновола и его сообщников"

Зміст документа: 
Інформаційне повідомлення про спроби локалізації діяльності Чорновола В. від Комітету державної безпеки УРСР, перешкоджання його публікаціям та контроль над подальшою роботою 
Автори:
 Голушко М.  
Організація-видавник:
КДБ 
Дата створення:
22.12.1987  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 "Вільна Україна", "ВільнаУкраїна", гласність, Горбач Г., ГорбачГ., Горинь М., демократизація, КДБ, Львів, "Львівська правда", "Львівськаправда", "Український вісник", "Український вісник", УРСР, ЦК КПУ, ЦККПУ, Чорновіл В., Щербицький В.В., Щербицький В.В.,  
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
10.12.1987 — 22.12.1987 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11228/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 16.Пор. 4.0
Розділи:
 Збірка документів до історії Народного Руху, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар