Beta version 0.1

Письмо Федуна Петра - "99" к Шухевичу Роману - "К - 121/7 - С" о тактических задачах ОУН (переклад)

Зміст документа: 
Лист Федуна Петра -"99" до Шухевича Романа - "К - 121/7 - С" про тактичні завдання ОУН. Бабенко. У документій йдеться про основні тактичні завдання ОУН, а саме збереження існування організації, збільшення кадрів та розширення руху, завдання пов'язані із політичним взаємовідносинами в середині націоналістичного руху (унормуваня стосунків усіх елементів націоналістичної боротьби на базі максимальної єдності, застереження що до уникнення сварок та роколу під час державного будівництва) та завдання, що виходитимуть із міжнародної обстановки (імовірний початок війни проти СССР Англією та США ). Велику увагу приділяється тактичним діям ОУН що до можливої війни (пропагандивна робота з масами тощо). Також, мова йде про справи націоналістичного руху в еміграції його недоліки та розкол (УГВР, ЗЧ ОУН). Також, йдеться про діяльність ОУН після ліквідації останніх частин УПА. 
Автори:
 Бабенко  
Організація-видавник:
МГБ УССР 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Англія, Бабенко, ЗЧ ОУН, "К - 121/7 - С", лист, Мельник Андрій, "Оса", ОУН, пропаганда, референтура, СБ ОУН, СССР, СУЗ, США, УГВР, УССД, Федун Петро, Федун Петро - "99", центральний "провід", Шухевич Роман, Шухевич Роман - "К - 121/7 - С", "99" 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  кориспонденція 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1917 — 05.03.1950 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11202/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 11.
Розділи:
 4.7. Особисті документи та кореспонденція учасників визвольного руху
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар