Beta version 0.1

Кто такие бандеровцы и за что они борются (переклад)

Зміст документа: 
Хто такі бандерівці і за що вони борються. У документі йдеться про розкриття поняття "бандерівці", а саме розкривається історія боротьби руху, його ідейно-політичної та соціальної платформи та цілей, ідеології, акцентується увага на самостійність руху та не підпорядкування іншим структурам та державам. Також, розглядається питання потреби боротьби із більшовицькою влдаою та основні завдання, методи, перспективи та кінцеві цілі боротьби оунівського підпілля. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
ОУН(б) 
Дата створення:
травень 1948  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Бандера, бандерівці, більшовики, БУД, Галичина, "Кобзар", ОУН, Полісся, СВУ, СССР, Сталін Йосиф, УПА, УССД, УССР, Франко Іван, Шевченко, Шухевич Роман - "Тарас Чупринка" 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1912 — 1948 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11180/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 11.
Розділи:
 4.2.10. Видання Організації українських націоналістів ОУН (б)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар