Beta version 0.1

Брошура "Елементи революційності українського націоналізму"

Зміст документа: 
У даному документі основна увага приділяється визначені суті революційної ідеї утворення УССД, на основі методів діяльності ОУН проти радянської влади (військова боротьба, радикалізм та підпільна діяльність), на основі надію на власні сили та масову боротьбу українського народу, а не зовнішню допомогу, на основі справедливої та демократичної соціально-економічної та політичної програми ОУН. Також, у документі подають історичні відомості про боротьбу українського народу за незалежність від ХІІ ст. та підпадає критиці радянська влада на українських землях. 
Автори:
 Федун Петро - "Полтава"  
Організація-видавник:
ОУН 
Дата створення:
1948  
Місце створення:
 Львів, Київ  
Ключові слова:
 Бандера, Київ, Львів, НКВД, ОУН, Полтава, СССР, СУЗ, УГВР, УПА, УССД 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
ХІІІ ст. н.е. — 1948 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11177/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 11.
Розділи:
 10.3. Петро Федун, 4.2.10. Видання Організації українських націоналістів ОУН (б)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар