Beta version 0.1

На крилах революції ОУН - УПА від 1941-1944 (частина перша)

Зміст документа: 
У документі часовий відлік подається із 1941, зокрема, описується проголошення "Акту відновлення Української держави", період німецької окупації України, утворення та діяльність УПА проти німців, організаційна структура ОУН та УПА, взаємовідносини оунівців із місцевим українським населенням, стосунки із радянськими партизанами, військові дії та вступ оунівців на територію СУЗ протягом 1943-1944. 
Автори:
 Сагайдачний  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
березень 1948  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Гітлер, "Крук", "Нечай", ОУН, Полісся, революція, Ремлі, Сагайдачний, Сталін Йосиф, Сторожів, СУЗ, УПА, УПА - "Схід", ЧА 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  щоденники та спогади 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1918 — березень 1948 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11158/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 11.
Розділи:
 4.2.10. Видання Організації українських націоналістів ОУН (б)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар