Beta version 0.1

Спогади Василя Кука записані Дмитром Куделею та Павлом Хоботом 7 серпня 1994 року та в липні 1996 року

Зміст документа: 
У спогадах йдеться про конспіративні квартири Кука Василя, про діяльність Василя Кука та учаників підпілля в Дніпропетровську тощо, про роботу груп УПА, про відправлення відділів ОУН та діяльність їх на півдні та сході України, про створення УГВР, про діяльність ОУН на території Румунії, про дислокацію та діяльність членів центрального "проводу" ОУН, про агентуру НКВД в ОУН, проджерела набору кадрів в ОУН, про фінансування ОУН, структуру ОУН в 1942-1944. В рукописній частині спогадів йдеться про обставини прибуття Василя Кука в Дніпропетровськ влітку 1942, подається склад тамтешнього "проводу" ОУН тощо. 
Автори:
 Куделя Дмитро, Хобот Павло  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 Дніпропетровськ, "Дубовий", "Еней", Київ, "Клим Савур", Куделя Дмитро, Кук Василь, Кук Василь - "Леміш", "Юрко", "Медвідь", "Ле", "Леміш", Логуш Омелян, Максименок Г., НВРО, НКВД, ОУН, спогади, УГВР, УПА, Хобот Павло, центральний "провід" ОУН 
Спосіб відтворення:
  машинопис рукопис 
Тип документа:
  щоденники та спогади 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1920 — 1996 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11152/
Архіви та колекції:
 АЦДВРФ. 39.0
Розділи:
 10.1. Василь Кук
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар