Beta version 0.1

періодичні видання УПА "Чорний Ліс." – Ч.1-2/4-5. – Січень-лютий, 1948.

Зміст документа: 
Зміст: 1. М.Болеслав: Гей в Україні. 2. М.Болеслав: Голос з-під Крут. 3. М.Болеслав: 22.1.1918-1919. 4. Берест лікар УПА: На Словаччину. 5. Постанови УГВР. 6.Фока лікар УПА: Не роздавлять нас. 7.Чайка: На Тисменицю. 8. Павло: У повстанці. 9. М.Болеслав: Повстанський Святвечір. 10.Впали на Полі Слави. 11. М.Болеслав: Полк.М.Медвідь - К-К. 12. Грушко: Бій у селі Яворівці. 13. Чорний: Бій у Кінчацькому лісі. 
Автори:
 без автора   
Організація-видавник:
друкарня ім. С.Петлюри, УПА - Ч.Л. 
Дата створення:
Лютий 1948  
Місце створення:
 Станіславів  
Ключові слова:
 "Болеслав", Дрогобич, Крути, періодика, повстанці, Словаччина, Станіславів (місто), Тисмениця (місто), УГВР, УПА, Чернівці (місто), Чорний Ліс, Яворівка 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1918 — лютий 1948 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/10725/
Архіви та колекції:
 АЦДВРФ. 9.Т. 49.
Розділи:
 4.4.7. Видання УПА
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар