Beta version 0.1

Справа про гумористичні розповіді з життя в СРСР і гумористичні пісні.

Зміст документа: 
Саме історичне; Формат і зміст; Новий чиряк; Ой, що ж то за шум«; Геніальний сон великої людини; Є чи нема»; Непорозуміння; Спростування ТАРС; Постанова Ради міністрів СССР і ЦК ВКП(б) пр збільшення продукції гною в колгоспах; Трактор Му-2 ХТЗ; Сов. механізація; Відозва передовиків тваринництва; Норми; Нові успіхи в справі поліпшення харчування в СССР; Слова має зав. свиноферми тов. Задерихвіст; СССС-енда; Сталін і ворожки; Сов. мова; Присуд без партійного суду в справі вартості колгоспного ладу; Заміна конституції; Новий винахід в атомній ділянці; І шумить, і гуде; Підземні багатства України; Усмішки з ОБ-СССР-Ерної дірки; Як то добре мати старшого брата; Оголошення; Пісня про Сталіна; Чия буде Україна; Чому»; Чого люди сміються; Повстанські посмішки. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 більшовизм, Ленін, Москва, партизани, СССР, Сталін Йосиф, УАН, ЧА 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
21.04.1946 — 23.04.1946 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/10670/
Архіви та колекції:
 АЦДВРФ. 9.Т. 48.
Розділи:
 4.2.10. Видання Організації українських націоналістів ОУН (б)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар