Beta version 0.1
  Основний том [6]
 
 
 
Знайдено: 6  документів

вивести на сторінку сортування впорядкування сторінка №   з 1

Дата

Назва

Автори

серпень 1969 Справка. Довідка про антирадянську діяльність «Комітету радіо «Свобода», радіостанції «Свобода» і Інституту по вивченню СРСР підготовлена Начальником управління КГБ при РМ УРСР В. Мякушко Мякушко В.
22.08.1969 Супровідний лист до довідки про антирадянську діяльність «Комітету радіо «Свобода», радіостанції «Свобода» і Інституту по вивченню СРСР, надісланий головою КГБ при РМ УРСР Нікітченком В.Ф. на адресу керівництва ЦК КПУ Нікітченко В.Ф.
24.09.1969 Информационное сообщение. Інформаційне повідомлення заступника голови КГБ при РМ УРСР Шульженка Б.С. на адресу керівництва ЦК КПУ про направленість пропаганди антирадянських передач радіостанції «Свобода» у зв’язку з підготовкою до святкування сторіч Шульженко Б.С.
24.09.1969 Информационное сообщение. Інформаційне повідомлення заступника голови КГБ при РМ УРСР Шульженка Б.С. на адресу керівництва ЦК КПУ про направленість програм української редакції радіостанції «Свобода» на Радянський Союз Шульженко Б.С.
24.09.1969 Справка. Довідка Начальника управління КГБ при РМ УРСР В. Мякушко про направленість пропаганди антирадянських передач радіостанції «Свобода» у зв’язку з підготовкою до святкування сторіччя з дня народження В. Леніна Мякушко В.
02.10.1969 Информационное сообщение. Інформаційне повідомлення заступника голови КГБ при РМ УРСР Шульженка Б.С. на адресу керівництва ЦК КПУ про направленість радіопередач радіостанції «Свобода» щодо політики Радянського Союзу на Близькому Сході Шульженко Б.С.